Yksityisyys

Tietosuoja

Webfinancen palvelua käyttäessäsi annat Webfinance AS:lle pääsyn sinua koskeviin tietoihin. Tästä voit lukea lisää siitä, mitä tietoja keräämme, millä tavalla teemme sen ja mihin käytämme niitä.

Mitä ovat henkilötiedot?
Henkilötiedot ovat suoraan sinuun yhdistettävissä olevia tietoja, esimerkiksi nimi, asuinpaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Myös tiedot siitä, millä tavalla käytät Webfinancen palvelua, esimerkiksi mitä ilmoituksia olet nähnyt, katsotaan henkilötiedoiksi.


Miten henkilötietojen käsittelyä säännellään?
Webfinance AS on vastuussa kaikkien Webfinancen palvelun välityksellä kerättyjen henkilötietojen käsittelystä. Tiedot tallennetaan joko tietokantoihimme tai käyttämääsi laitteeseen (puhelin, kannettava tietokone tai vastaava).  Voit luottaa siihen, että kaikkia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.


Mitä tietoja keräämme sinusta?

       Kun rekisteröidyt Webfinancen palvelun käyttäjäksi, annat meille joitakin itseäsi koskevia tietoja, jotka tallennamme. Sama pätee, kun täytät aloitussivuillamme tai muilla verkkosivustoilla olevia lomakkeita.

     Kun käyt jollakin kotisivullamme, keräämme tietoa käyttämästäsi teknologiasta eli esimerkiksi siitä, käytätkö siinä yhteydessä kannettavaa tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta tai mikä on käyttämäsi selain ja verkko-operaattori.

Kun käyt verkkosivuillamme, saamme tietoa käyttäytymisestäsi. Voimme muun muassa saada tietoa siitä, millä sivuilla käyt, mitä ilmoituksia klikkaat ja minkä mainoksen olemme esittäneet sinulle.

Saamme nämä tiedot, kun täytät ne johonkin verkkolomakkeeseemme tai ilmoitat ne puhelimitse. Lisäksi rahoituskumppanimme Freedom Rahoitus

vaatii lisädokumentaatiota, joka hankitaan henkilötunnuksesi avulla.


Henkilötietojen käsittelystä Leads Nordic AS -yhtiössä vastaava henkilö
Webfinance AS:n hallituksen puheenjohtaja vastaa yhtiön liiketoimintaan liittyvästä henkilötietojen käsittelystä.   Vastuu käsittää liiketoiminnassa noudatettavien tietosuojaperiaatteiden päivittäisen seurannan.


Mitä rekisteröityminen tarkoittaa?
Rekisteröityminen tarjoaa sinulle monenlaisia etuja, mutta voit milloin tahansa perua rekisteröitymisesi.  Lainaa hakiessasi saat sähköpostilla, tekstiviestillä tai puhelimitse tärkeää tietoa:

– siitä, miten voit parantaa mahdollisuuttasi saada lainaa

– järkevistä keinoista parantaa arjen taloudenpitoa

– pankeista, jotka tarjoavat parhaat jälleenrahoitus- ja lainamahdollisuudet

– rahoitusalaan liittyvistä uutisista

Ensimmäisen kuukauden jälkeen saat tietoa ainoastaan kerran kuukaudessa. Voit myös muuttaa käytäntöä niin, että saat tietoa kaksi kertaa vuodessa.

Rekisteröityminen tarjoaa sinulle monenlaisia etuja, mutta voit milloin tahansa perua rekisteröitymisesi.

Kun täytät verkkosivustollamme olevan lomakkeen, tapahtuu kaksi asiaa: Teet lainahakemuksen, joka ei sido sinua mihinkään, ja pääset mukaan asiakasetuohjelmaamme.

Asiakasetuohjelmamme jäsenenä saat muun muassa tietoa rahoituspalveluistamme, lainamahdollisuuksiesi parantamiseen liittyviä neuvoja sekä ohjeita ja vinkkejä arjen järkevään taloudenpitoon.

Kun täytät lomakkeen verkkosivuillamme, tapahtuu kolme asiaa: Teet lainahakemuksen, joka ei sido sinua mihinkään, ja saat tietoa talouspalveluista, teet käyttäjäsopimuksen F24 Median kanssa ja annat seuraaville talousalan yrityksille ja yhteistyökumppaneille luvan ottaa sinuun yhteyttä tekstiviestitse, puhelimitse tai sähköpostitse.

Leads Nordic AS – lainatarjouksia eri lainantarjoajilta yhteistyössä Zmarta Groupin kanssa.

Webfinance AS – henkilötietojen rekisterinpitäjä, joka tarjoaa veloituksetonta tietoa talouspalveluista.

F24 Media AS – asiakasohjelma, jonka jäsenet saavat käyttöönsä hyödyllistä tietoa henkilökohtaisesta taloudesta.

Yhteistyökumppanit, jotka tarjoavat tietoa talouspalveluista. 

Lied Holding AS

Miksi keräämme henkilötietoja?
Keräämme henkilötietoja voidaksemme antaa sinulle mahdollisimman hyvän tarjouksen sekä lainamahdollisuuksien että käyttäjäkokemuksen suhteen. Käytämme ilmoittamiasi henkilötietoja löytääksemme juuri sen kolmannen osapuolen, joka pystyy tekemään parhaan lainatarjouksen. Yhteystietojesi avulla voimme lisäksi pitää sinut ajan tasalla uutisista ja sellaisista tarjouksista, jotka saattavat sopia sinulle. Henkilötietojen käsittely – myös tallentaminen ja edelleen välittäminen – tapahtuu kokonaisuudessaan henkilötietolain puitteissa.

Mihin tietoja käytetään?
Tavoitteenamme on tarjota sinulle Webfinancen räätälöimä optimaalinen käyttäjäkokemus. Henkilötietoja käytetään, jotta voimme:

Tarvitsemme esimerkiksi sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi, jotta lainantarjoajat voivat tavoittaa sinut ja tarjota sinulle hakemuksesi mukaista lainaa.

Analysoimme tiedot ja hyödynnämme näin saatua tietämystä kehittäessämme palveluamme edelleen. Voimme esimerkiksi antaa sinulle aiempaa tarkempia neuvoja siitä, miten parannat lainansaantimahdollisuuksiasi, tai esittää sinulle paremmin kohdennettuja ilmoituksia.

Yksi tärkeimmistä pyrkimyksistämme on huolehtia siitä, että Leads Nordic AS on turvallinen paikka hakea lainaa.

Siksi teemme kaikkemme epäsuotavan tai rikollisen toiminnan estämiseksi. Evästeiden sekä ilmoitus- ja viestihistorian kaltainen data on tärkeä työkalu, jonka avulla voidaan tunnistaa väärinkäytökset ja huijausyritykset. Palvelu- tai tietoturvaryhmä seuraa tarkkaan mahdollisia väärinkäytösepäilyjä.

Voimme hyödyntää yhteystietojasi lähettääksemme sinulle tietoa rahoituspalveluista ja muista sinulle mahdollisesti sopivista tarjouksista.


Jaetaanko tietoja muille?
Kolmannet osapuolet voivat käyttää henkilötietojasi analyysitarkoituksiin. Kaikki tietoja saavat kolmannet osapuolet ovat velvollisia noudattamaan henkilötietojen käsittelyperiaatteitamme. Jos lainrikkomuksia epäillään tapahtuneen, tietosi voidaan luovuttaa viranomaisille. Ne voidaan luovuttaa myös sellaisissa tapauksissa, joissa huijauksen pelätään jatkuvan tai joissa niiden avulla voidaan ratkaista jokin tietty erimielisyys.
Yksittäisissä tapauksissa luovutamme henkilötietoja myös sellaisille yrityksille, joiden kanssa teemme CRM-palveluihin tai sähköposti- ja tekstiviestimarkkinointiin liittyvää yhteistyötä.  Yrityksillä ei ole lupaa käyttää tietoja mihinkään muuhun kuin meille tarjoamiensa palvelujen tuottamiseen.

Suostumus vakaviin kumppaneihin
Kyllä, olen samaa mieltä F24 Media AS: n, Webfinance AS: n, Lied Holding AS: n ja muiden vakavista
kumppanit lähettävät minulle tarjouksia sähköpostitse, tekstiviestillä ja puhelimitse

Evästeiden (cookies) avulla kerätyt tiedot
Käytämme evästeitä (cookies) joillakin palvelumme osa-alueilla. Ne ovat tietoa sisältäviä pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi käyttäjäkokemuksesi parantamiseksi. Voit oman valintasi mukaan kytkeä toiminnon päälle ja pois selaimessasi. Jos kytket evästeet pois päältä, voit siitä huolimatta käyttää Webfinancen palvelua, mutta yksittäiset toiminnot eivät ehkä toimi optimaalisesti.

Henkilötietojen poistaminen
Emme tallenna henkilötietoja pidempään emmekä enempää kuin on tarkoituksenmukaista, ellei laki sitä edellytä.  Meillä on kiinteät henkilö- ja tunnistetietojen poistamiskäytännöt, ja voit pyytää tietojen poistamista käyttäjäprofiilistasi.
Voit tehdä sen helposti tässä: https://fi.webfinance.net/ota-yhteytta


Ota yhteyttä, jos haluat henkilötietosi poistettaviksi järjestelmistämme: personopplysninger@leadsnordic.com


Jos haluat perua uutiskirjeittemme tilauksen, voit tehdä sen helposti alla olevan linkin kautta.
Kirjoita sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, niin poistamme tietosi rekisteristämme.
https://fi.webfinance.net/unsubscribe